Čiľan Orellana po konci v Celte Vigo posilnil Valenciu

NETKY.SK • 1 Február 2017, 15:54 • 2 min
Čiľan Orellana po konci v Celte Vigo posilnil Valenciu

VALENCIA - Čilský futbalový reprezentant Fabián Orellana bude po odchode zo španielskeho klubu Celta Vigo hrať za konkurenčný FC Valencia.

slovakia

left justify in out

V tíme "netopierov" bude hosťovať do konca tejto sezóny, súčasťou transferovej dohody je aj možnosť následného trvalého prestupu. "Keď som odišiel z Celty a objavila sa možnosť ísť do Valencie, neváhal som ani chvíľu. Z nového pôsobiska som nadšený, máme dobré mužstvo. Mal som aj iné ekonomicky zaujímavejšie ponuky, ale zvíťazili u mňa športové ciele," povedal Orellana pre oficiálnu stránku Valencie.


Kreatívny ofenzívny futbalista pred niekoľkými dňami označil trénera Celty Vigo Eduarda Berizza za nelojálneho človeka. Kouč tesne predtým poukázal na to, že mu Orellana nepreukázal dostatok rešpektu, konkrétnosti si nechal pre seba.

 

"Keďže tréner verejne neprezradil detaily, tiež nebudem hovoriť o tom, čo sa stalo. Nebolo to však až také vážne, ako to vykreslil. Všetko, čo k tomu chcem povedať, je, že Berizzo nebol voči mne lojálny. Pripúšťam, urobil som chybu, ale niečo malé sa nafúklo do obrovských rozmerov. Povedal mi medzi štyrmi očami, že ho vraj nerešpektujem, je to neakceptovateľné a nestalo sa prvýkrát, že mal takýto problém s hráčom. Snažil som sa mu ospravedlniť pred všetkými, ale ani ma nenechal dohovoriť," povedal Orellana pre čilský portál emol.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona