Čikošovi sa črtá návrat do Poľska, skúsi to u nováčika Arka Gdynia

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 15:09 • 2 min
Čikošovi sa črtá návrat do Poľska, skúsi to u nováčika Arka Gdynia

GDYNIA - Slovenskému futbalistovi Erikovi Čikošovi sa črtá angažmán v Poľsku. Podľa informácie na webe sport.interia.pl sa dvojnásobný reprezentant SR bude pripravovať s druholigovým tímom Arka Gdynia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný obranca si už v minulosti vyskúšal pôsobenie v Poľsku, keď v sezóne 2010/2011 úspešne hrával za Wislu Krakov a na ceste za majstrovským titulom odohral 27 stretnutí.


Čikoš po jesennej časti súťažného ročníka 2015/2016 ukončil svoju anabázu v Slovane Bratislava, keď nepodpísal novú trojročnú zmluvu a hľadal si nové pôsobisko. Ním by mohol byť práve aktuálny líder druhej najvyššej súťaže z Gdyne.

 

S mužstvom Arky, ktoré má už istotu postupu medzi poľskú elitu, sa pravý obranca bude pripravovať do konca týždňa. V prípade spokojnosti a dohody oboch strán by bývalý hráč Interu Bratislava, Petržalky, Wisly Krakov, Slovana Bratislava či Ross County mohol s budúcosezónnym nováčikom Ekstraklasy podpísať kontrakt.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona