Čierny deň pre fanúšikov Bellator FC

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 14:39 • 2 min
Čierny deň pre fanúšikov Bellator FC

NEW YORK - Minulý týždeň v stredu po obede zomrel mladý talentovaný MMA zápasník Jordan Parsons. Parsonsa zrazil neznámy vodič, ktorý potom ušiel z miesta činu. Nehoda sa stala 1. mája tesne po obede vo floridskom Delray Beach.

slovakia

left justify in out

Mladý zápasník bol členom tímu Boca Raton Blackzilians, akurát ukončoval svoje sústredenie na svoj nadchádzajúci zápas. Prechádzal cez prechod so slúchadlami na ušiach, možno práve preto nepočul prichádzajúce auto. Polícia zatiaľ nevydala správu o tom či mal na prechode zelenú alebo červenú. Vodič po zrazení zápasníka nezastavil a ihneď z miesta činu zmizol. Polícia po ňom pátra, zatiaľ neúspešne.

 

Parsons upadol do kómy, museli mu odstrániť slezinu a amputovali mu nohu. Jeho stav sa nezlepšoval, a napokon v stredu ho odpojili z prístrojov na žiadosť jeho rodiny.

 

Parsons mal skóre 11 výhier a 2 prehry. V Bellatore FC mal 3 zápasy z toho 2 výhry a 1 prehru. Najbližší zápas ho čakal na Bellator 154, 14. mája v SAP Center, San Jose v Californií.

Scott Coker prezident Bellator FC:

 

"S hlbokou sústrasťou oznamujeme, že člen rodiny Bellator FC Jordan Parsons opustil rady živých. Jordan bol výnimočný atlét, stúpajúca hviezda nášho športu. Ale čo je dôležitejšie, bol výnimočným mladým človekom. Jordan bol pracovitý, oddaný a inteligentný, jednoducho radosť s ním byť v jednej spoločnosti. Mal všetky vlastnosti kvôli ktorým máme radi tento šport. Jeho strata je pre nás strašná tragédia. Každý z nás naňho myslí a modlíme sa za jeho rodinu, priateľov a jeho tím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona