Čierna svadba

NETKY.SK • 29 Júl 2017, 09:08 • 2 min
Čierna svadba

Ako ste na tom s tradíciami? Snažíte sa ich uctievať a dodržiavať, alebo ste zarytí voľnomyšlienkari, ktorí si s tradíciami moc veľkú hlavu nerobia? Austrálska blogerka a matka Sophie Cachia sa rozhodla užiť si svoj svadobný deň podľa seba a to so všetkým.

slovakia

left justify in out

Každý sme iný a každý máme právo na vlastný voľbu a to aj v názoroch ohľadom svadby. Mladá austrálska mama, ktorá sa živí ako blogerka sa rozhodla vstúpiť do manželstva v čiernych svadobných šatách.

 

Bola pripravená na kritiku ostatných, ale svoj veľký deň si chcela užiť podľa svojho gusta a to sa rozhodne podarilo.

 

Sophie Cachia má už 18-mesačného syna, ktorý jej na svadbe robil sprievod, ako inak než v štýlovom oblečení. Ani otecko a nastávajúci manžel Jaryd sa nenechal zahanbiť a postavil sa proti tradičnému obleku.

 

Pri oltári stál v čiernych kožených nohaviciach, šedočiernej košeli, ktorú zdobil čierny motýlik a bordovom saku.

 

V čiernej farbe bol ladený aj celý obrad a vzhľad družičiek.

 

Či už máte na čierne svadobné šaty akýkoľvek názor nedá sa zaprieť, že nevesta bola "kočka" a pôsobila veľmi šťastným dojmom.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona