Čierna séria Hannoveru trvá, nezvíťazil v 12. dueli v rade

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 10:40 • 2 min
Čierna séria Hannoveru trvá, nezvíťazil v 12. dueli v rade

HANNOVER - V piatkovom stretnutí 28. kola najvyššej nemeckej futbalovej súťaže I. bundesligy sa medzi Hannoverom a Herthou Berlín zrodila remíza 1:1.

slovakia

left justify in out

Oba tímy aktuálne prechádzajú rozdielnym obdobím. Hráči Hannoveru nezvíťazili v najvyššej súťaži v 12. dueli v rade, naposledy sa z troch bodov tešili ešte 16. decembra minulého roka po domácom triumfe nad Augsburgom (2:0).


"Očakávali sme náročný zápas. Vedeli sme, že Hertha má prepracovanú obranu. Výsledok 1:1 nám nestačí. Viedli sme a mali sme to udržať. Hráči chceli, takže ich nebudem kritizovať. Plusom je, že máme aspoň bod," cituje portál kicker.de pozápasové slová trénera Hannoveru Tayfuna Korkuta.

 

 


Berlínčania, za ktorých odohral celé stretnutie slovenský obranca Peter Pekarík, aktuálne ťahajú šesťzápasovú šnúru bez prehry, ktorá trvá od 22. februára, keď nestačili na Wolfsburg. "Dve dobre pripravené mužstvá ponúkli pekný bundesligový zápas. Stav 0:1 nebol z nášho pohľadu spravodlivý. V spôsobe, akým sme zvládli kritickú situáciu a vybojovali bod, vidím potenciál do budúcnosti," zhodnotil stretnutie maďarský tréner Herthy Pál Dárdai.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies