Čierna Hora žiada vydanie muža, ktorý je podozrivý z pokusu o prevrat

NETKY.SK • 15 December 2016, 18:11 • 2 min
Čierna Hora žiada vydanie muža, ktorý je podozrivý z pokusu o prevrat

BELEHRAD - Čierna Hora požaduje vydanie muža, ktorý sa tento týždeň vyfotografoval spoločne s ruským ministrom zahraničných vecí Sergejom Lavrovom počas jeho návštevy Srbska, a to pre podozrenie z účasti na údajnom pokuse o prevrat.

slovakia

left justify in out

Na fotografiách zverejnených srbskými médiami stojí Nemanja Ristič blízko Lavrova na slávnosti na počesť sovietskych vojakov padlých počas oslobodzovania Belehradu v roku 1944. Lavrov a členovia ultrapravicového zoskupenia, ktorého je Ristič členom, si robili skupinové fotografie.

 

Denník Dnevne Novine dnes citoval čiernohorského ministra spravodlivosti Zorana Pažina, ktorý povedal, že Srbsko je povinné vydať Rističa a dvoch ďalších srbských občanov obvinených z októbrového sprisahania s cieľom zabrániť Čiernej Hore stať sa členom NATO. Hľadaní sú tiež dvaja Rusi, ktorí akciu údajne koordinovali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies