Cieľom Popradu je play-off, kapitánom bude znovu Fabian

NETKY.SK • 13 September 2018, 15:54 • 2 min
Cieľom Popradu je play-off, kapitánom bude znovu Fabian

POPRAD - Už v piatok sa naplno rozbehne nový ročník 2018/2019 najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy, prvý zápas majú pred sebou aj hokejisti HK Poprad. Na úvod sezóny ich preveria domáci hráči Dukly Trenčín, ktorí v ostatnom ročníku ukončili púť "kamzíkov" v play-off a napokon sa prebojovali až do finále.

slovakia

left justify in out

Kapitánske "céčko" na drese bude v Poprade opäť nosiť skúsený bek Štefan Fabian. Tridsaťsedemročný veterán verí, že Popradčania absolvovali kvalitnú prípravu a podarí sa im splniť ciele vedenia i fanúšikov.

"Našou primárnou ambíciou je dostať sa do play-off. Od pondelka sa veľmi intenzívne pripravujeme na naše najbližšie stretnutie s Trenčínom, ktorý nás naposledy vyradil vo štvrťfinále. Podriadili sme tomu každý z tréningov a nič nenechávame na náhodu," povedal Fabian pre oficiálny web HK Poprad.

Zimný štadión Podtatrancov prešiel v lete rekonštrukciou, čo počas prípravy pocítili aj zverenci Romana Stantiena. Dočasný domov našli v neďalekej Spišskej Novej Vsi. "Na ľad sme sa dostali koncom júla. To, že sme museli dochádzať na štadión do Spišskej Novej Vsi, nám tréningy trochu komplikovalo, ale v konečnom dôsledku sme aj toto trojtýždňové obdobie zvládli veľmi dobre," zhodnotil rodák z Košíc.

Niektorí hráči HK Poprad absolvovali počas leta i vyšetrenie zraku. Nechýbal medzi nimi ani Fabian. "Pre každého človeka, nielen pre profesionálnych športovcov, je zrak dôležitý. Pravidelné prehliadky sú významné aj pre nás, a tak sme túto možnosť radi využili. Aj keď, bol by som úprimne radšej, keby na vyšetrenie prišiel celý káder, nielen jeho časť. No prinútiť nemožno nikoho," uzavrel popradský kapitán.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies