Cieľom Ďuricovho Lokomotivu Moskva postup do Ligy majstrov

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 11:49 • 2 min
Cieľom Ďuricovho Lokomotivu Moskva postup do Ligy majstrov

MOSKVA - Cez víkend odštartuje 18. kolom jarná časť sezóny 2014/2015 najvyššej ruskej futbalovej súťaže, v ktorej bude cieľom Lokomotivu Moskva v kádri aj so slovenským reprezentantom Jánom Ďuricom postup do Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

"Železničiari" aktuálne figurujú na piatej priečke ruskej I. ligy so ziskom 30 bodov. Svoju jarnú púť začnú v nedeľu o 16.30 h SEČ na pôde FK Rostov. "Pokúsime sa ešte ponaháňať vedúci Zenit Petrohrad, ktorý má pred nami náskok jedenástich bodov, ale hlavným cieľom klubu je hrať v pohárovej Európe. Za druhým miestom zaručujúcim účasť v predkole Ligy majstrov zaostávame iba o štyri body, je to pre nás veľká výzva," povedal 33-ročný obranca Ďurica na svojej oficiálnej internetovej stránke.
Splnenie vysokých cieľov si vyžaduje poctivú prípravu. "Bola dlhá, dvojmesačná. Spestrili sme si ju troma hernými sústredeniami, boli sme v Turecku i Španielsku, kde sme absolvovali mnoho tréningov a kvalitných prípravných stretnutí. Som však rád, že je to už za nami. Futbalisti toto obdobie príliš v láske nemajú, už sa teším na súťažné zápasy," uviedol 72-násobný slovenský reprezentant.


Na jeseň odohral Ján Ďurica v drese Lokomotivu kompletnú porciu ligových minút. "Som rád, že mám dôveru trénera. Aj v príprave som pravidelne nastupoval v základnej zostave. Cítim sa dobre pripravený na jarnú časť, ktorá bude náročná. Okrem najvyššej ruskej súťaže sa teším aj na kvalifikačné súboje so slovenskou reprezentáciou, máme to výborne rozbehnuté," doplnil na svojom webe bývalý zadák Dunajskej Stredy, Petržalky či Saturnu Moskovská oblasť. K úvodnému jarnému duelu na ihrisku FK Rostov Ďurica dodal: "Práve s týmto súperom sme vlani prišli o majstrovský titul i Ligu majstrov. Sme favoritom, ale musíme to potvrdiť aj na trávniku."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies