Cielená a brutálna vražda v Martine! Vinník uviedol nepochopiteľný dôvod svojho konania

NETKY.SK • 16 Február 2021, 22:32 • 2 min
Cielená a brutálna vražda v Martine! Vinník uviedol nepochopiteľný dôvod svojho konania

Toto sa vysvetliť nedá. Človek odhodlaný vraždiť sa však objavil v Martine na jednej z čerpacích staníc. Nešťastníkom sa stal pritom náhodný muž.

slovakia

left justify in out

Podľa výpovede vraha, ktoré poskytol polícii ešte na mieste činu, si "chcel vyskúšať, aké to je zabiť človeka". Podľa portálu Refresher mal páchateľ spoločne s ďalším obvineným vylákať obeť von.

 

Stretnúť sa mali v objekte opusteného krytu civilnej ochrany, kde si amli spoločne všetci traja vypiť. Po chvíli sa presunuli všetci do vedľajšej miestnosti, kde sa mala obeť dozvedieť, že "je to tvoj posledný deň v živote". Takto jej to vrah mal aj priamo povedať. 

 

img

 

"Došlo k jeho fyzickému napadnutiu, padali kopance a údery do tela a hlavy a tiež údery dreveným hranolom. K útoku sa mal pridať aj druhý obvinený....Následne mal zobrať sklenenú črepinu s tým, že si chce byť na sto percent istý, že je poškodený mŕtvy," informuje polícia Slovenskej republiky. 

 

Vražda bola naozaj brutálna. Pre čitateľov s citlivejšou povahou neodporúčame čítať celý príspevok, ktorý poskytla polícia SR na Facebooku. 

 

 

Keďže išlo o úkladnú vraždu, prípad prevzala NAKA. Sudca rozhodol o väzobnom stíhaní obvinených.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies