Cibulkovú pred odchodom na Fed Cup prekvapili dopingoví komisári

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 09:21 • 2 min
Cibulkovú pred odchodom na Fed Cup prekvapili dopingoví komisári

BRATISLAVA - Ranný šok zažila pred odchodom na semifinále Fed Cupu proti Rusku do Moskvy slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková. Pár minút po šiestej totiž do jej bytu zavítali dopingoví komisári.

slovakia

left justify in out

"Na šiestu som si nastavila budík, 6.10 som išla na toaletu a o štvrť na sedem mi zazvonili dopingoví komisári. Bála som sa, že to nezvládnem, ale našťastie vedúci našej fedcupovej výpravy Ľubo Páleník je starší človek a dáva zraz štyri hodiny pred odletom, takže to bolo v pohode a stihla som odchod," povedala so smiechom svetová pätnástka.
      

Cibulková bola v čase príchodu nečakanej návštevy ešte v "Evinom rúchu". "Priateľ išiel vyvenčiť psov, keď niekto zdola zazvonil. Nepozerala som, kto to je, išla som nahá otvoriť dvere a odrazu skríknem, bol to riadny šok. Ten pán mal asi dobre ráno. Dopingoví komisári má takto doma prekvapili päť či šesťkrát, raz aj v sobotu pred fedcupovým zápasom s Francúzskom, čo bolo veľmi nepríjemné, no teraz som ich naozaj nečakala," dodala zverenka trénera Mateja Liptáka, ktorá napriek bizarnému pondelňajšiemu budíčku zamierila do ruskej metropoly pozitívne naladená.
      

"Dva týždne sme s Maťom Liptákom trénovali na antuke a už sa nemôžem dočkať začiatku zápasu. Dúfam, že to v Moskve s babami roztočíme. Rusky budú v domácom prostredí favoritkami, no my chceme prekvapiť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies