Cibulkovú dlho mátalo finále v Sydney, v roku 2014 prioritou grandslamy

NETKY.SK • 20 December 2013, 08:32 • 2 min
Cibulkovú dlho mátalo finále v Sydney, v roku 2014 prioritou grandslamy

BRATISLAVA - Slovenská Tenistka roka Dominika Cibulková chce v novej sezóne uspieť na grandslamových turnajoch a rada by prerazila už na úvodnom podujatí veľkej štvorky Australian Open.

slovakia

left justify in out

"V Melbourne som sa doposiaľ nedostala ďalej ako do osemfinále. Bolo by super, keby som si vylepšila svoje maximum v Austrálii už na budúci rok. Ešte predtým ma však čaká obhajoba finále v Sydney," povedala Cibulková, pre ktorú bol januárový duel o titul proti Poľke Agnieszke Radwaňskej nočnou morou, neuhrala v ňom totiž ani jediný gem.

O pol roka neskôr v kalifornskom Stanforde slovenská jednotka Age prehru vrátila a získala tretí titul na okruhu WTA. "Predsa len to nebolo ľahké nastúpiť v ďalšom finále proti hráčke, s ktorou ste pol roka predtým dostali 12:0. Táto prehra sa viezla so mnou asi dva mesiace, mala som ten zápas stále v hlave. Po prvom geme v Stanforde som ukázala trénerovi Maťovi Liptákovi, že je to dobré. Spadla zo mňa nervozita a začala som si veriť, že Radwaňskú môžem zdolať,".

Pred novou sezónou zarezávala Cibulková na sústredení na Floride. "Bola to ťažká makačka a už som sa aj tešila domov na slávnostné vyhlásenie ankety. Po týždňoch tvrdých tréningov som zhodila dve-tri kilečká, cítim sa fajn. Dúfam, že kvalitnú prípravu zúročím v novej sezóne. O nejakom napchávaní sa počas vianočných sviatkov nemôže byť ani reči, lebo môj kondičný tréner by ma zabil. Kapra si však určite ujsť nenechám."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies