Cibulkovej veľká smola v úvode na turnaji v Miami a víťazný obrat Rybárikovej

NETKY.SK • 21 Marec 2019, 10:20 • 2 min
Cibulkovej veľká smola v úvode na turnaji v Miami a víťazný obrat Rybárikovej

MIAMI - Zo štvorice slovenských tenistiek, ktoré mali byť v hre v stredajších zápasoch 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory v americkom Miami, postúpila do 2. kola iba Magdaléna Rybáriková. Skúsená 30-ročná Slovenka zdolala o 9 rokov mladšiu Rusku Nataliu Vichľancevovú za 2:39 h 1:6, 7:5, 7:6 (4). Rybáriková bola za stavu 1:6, 3:5 na pokraji prehry, potom sa jej však vydaril víťazný obrat.

slovakia

left justify in out

Trojsetovú drámu má za sebou aj Dominika Cibulková, ale s nešťastným koncom. S bývalou svetovou jednotkou a trojnásobnou šampiónku z Miami Bieloruskou Viktoriou Azarenkovou prehrala za 2:31 h 2:6, 6:3, 4:6. Víťazka zahrala 41 winnerov a v treťom sete sa dostala z manka brejku za stavu 2:3. Ďalšie dve Slovenky Karolína Schmiedlová a Viktória Kužmová sa v stredu na dvorec nedostali, lebo začal úradovať dážď. Svoje zápasy 1. kole absolvujú v rámci štvrtkového programu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#focused in the desert 👊🏻

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),



"S Dominikou sa poznáme navzájom veľmi dobre. Pár rokov sme však proti sebe nenastúpili. Mám pocit, že predtým naposledy práve v Miami pred piatimi rokmi alebo tak nejako. Ona je veľmi nebezpečná súperka. Nezáleží na tom, či hráč proti favoritke, stále prinesie niečo navyše a hrá dobre. Cibulková je bojovníčka. Vedela som teda, že ma nečaká nič ľahké," povedala Viktoria Azarenková po deviatom víťazstve nad Dominikou Cibulkovou v kariére (bilancia 9:3).

Súhrn výsledkov stredajších stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open presented by Itaú v americkom Miami (dotácia 8 359 455 USD, tvrdý povrch):

Dvojhra žien - 1. kolo:

Magdaléna Rybáriková (SR) - Natalia Vichľancevová (Rus.) 1:6, 7:5, 7:6 (4)


Viktoria Azarenková (Biel.) - Dominika Cibulková (SR) 6:2, 3:6, 6:4

Zostávajúci stredajší program 1. kola dvojhry nedohrali, resp. presunuli na štvrtok:


Viktória Kužmová (SR) - Daria Gavrilovová (Aus.)


Karolína Schmiedlová (SR) - Tatjana Mariová (Nem.)



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies