Cibulkovej tréning medzi petržalskými panelákmi

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 16:40 • 2 min
Cibulkovej tréning medzi petržalskými panelákmi

BRATISLAVA - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková po 12-dňovej výluke zavinenej zranením achilovky začala s prípravou na Wimbledon. Prvý tréning absolvovala doslova medzi panelákmi v Petržalke.

slovakia

left justify in out

"Je to super," skonštatoval pre spravodajstvo STZ kapitán fedcupovej reprezentácie SR Matej Lipták, zároveň osobný kouč 24-ročnej Bratislavčanky.

"Noha zatiaľ, chvalabohu, drží," skonštatovala 18. hráčka svetového rebríčka WTA Cibulková, ktorá sa pred medzinárodnými otvorenými majstrovstvami Anglicka chce rozohrať budúci týždeň v holandskom Hertogenoboschi. Odlet si naplánovala na nedeľu. Po parížskom Roland Garros, na ktorom sa lúčila nečakane už v 2. kole, podstúpila liečbu plazmou. "Nič príjemné, je to dosť bolestivé, ale čosi už vydržím," podotkla Cibulková.

Majiteľ TK Jednotka Jozef Šramka zrealizoval nápad s takýmto typom podkladu po dvoch rokoch. Vzhľadom na to, koľko permanentnej práce si vyžaduje starostlivosť o dvorec, ktorý možno využiť maximálne 40 dní v roku, nejde vonkoncom o ziskovú záležitosť. Naopak: "Nie je to len marketingový ťah, ale aj fanatizmus. Chcem mať v areáli dvorce so všetkými povrchmi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies