Cibulkovej pribudli dve súperky na malé MS WTA v Sofii

NETKY.SK • 13 Október 2014, 21:29 • 2 min
Cibulkovej pribudli dve súperky na malé MS WTA v Sofii

SOFIA - Španielska tenistka Carla Suárezová-Navarrová a Francúzka Alizé Cornetová už majú istotu práva štartu na koncosezónnych tzv. malých MS WTA 28. októbra - 2. novembra na tvrdom povrchu v hale Arena Armeec v bulharskej Sofii. Informáciu priniesol web tohto podujatia, ktoré má názov Garanti Koza Tournament of Champions.

slovakia

left justify in out

Dávnejšie je známe, že sa kvalifikovali Slovenka Dominika Cibulková, Ruska Jekaterina Makarovová a Nemka Andrea Petkovicová. Na základe voľnej karty si zahrajú Talianka Flavia Pennettová a domáca Cvetana Pironkovová. 

 

Ako posledná nad čiarou momentálne figuruje Austrálčanka Samantha Stosurová, pod ňou sú Španielka Garbine Muguruzová-Blancová, Češka Karolína Plíšková a Ruska Svetlana Kuznecovová. Definitíva padne tento týždeň, keď sa v Luxemburgu koný posledný turnaj so štatútom International. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies