Cibulkovej expresné vyradenie aj na turnaji v Ríme

NETKY.SK • 18 Máj 2017, 09:42 • 2 min
Cibulkovej expresné vyradenie aj na turnaji v Ríme

Rím - Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela v 2. kole dvojhry na turnaji WTA v Ríme. V stredu v ňom podľahla Ruske Jekaterine Makarovovej 6:1, 1:6 a 3:6.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná Slovenka, nasadená ako číslo 4, mala v 1. kole voľno. V prvom sete jasne dominovala, hrala agresívne a jej súperka na ňu nenašla recept. V druhom sete sa karta obrátila, svetová hráčka číslo päť zasa nestačila na zlepšenú hru Rusky. V rozhodujúcom treťom sete hneď na začiatku vzala Makarovová Cibulkovej podanie a následne čistou hrou brejk potvrdila.

 

Cibulková zakontrovala tiež čistou hrou a následne prerazila súperke podanie - 2:2. V piatej hre Makarovová Cibulkovej opäť vzala servis, ale tá opäť kontrovala čistou hrou pri podaní súperky a vyrovnala na 3:3. V siedmej hre však opäť prišla strata podania Cibulkovej a jej súperka ho už potvrdila na 5:3. Slovenka zápas ukončila stratou jej ďalšieho podania.

 

dvojhra - 2. kolo:

Jekaterina Makarovová (Rus.) - Dominika CIBULKOVÁ (4-SR) 1:6, 6:1, 6:3

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies