Cibulková začala s medzisezónnou prípravou na Floride

NETKY.SK • 21 November 2013, 14:26 • 2 min
Cibulková začala s medzisezónnou prípravou na Floride

MIAMI - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková sa už presunula na Floridu, kde tradične absolvuje v prajných klimatických podmienkach prípravu na novú sezónu.

slovakia

left justify in out

"Práve sme pristáli v Miami a čakáme na auto. Som unavená, ale všetci - aj ´chaloši´ - sme zvládli cestu a príprava sa môže začať," referovala 24-ročná Bratislavčanka prostredníctvom Facebooku a pripojila fotografiu z letiskovej haly aj so svojimi dvoma psíkmi.

Momentálne 23. hráčka svetového rebríčka Cibulková využíva na prelome novembra a decembra zázemie Akadémie Evertovcov okolo najslávnejšej členky tejto známej športovej rodiny Chris v Boca Ratone. Od skončenia tejto sezóny pobudla na dovolenke a potom mala kondičnú prípravu v Tatrách. Do súťažného ročníka 2014 vstúpi zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka 30. decembra - 5. januára v austrálskom Brisbane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies