Cibulková za október s dvoma nomináciami v anketách WTA

NETKY.SK • 8 November 2016, 10:56 • 2 min
Cibulková za október s dvoma nomináciami v anketách WTA

ST. PETERSBURG - Slovenská tenistka Dominika Cibulková si za október vyslúžila dve nominácie v tradičných bilančných aktivitách Tenisovej asociácie žien (WTA). V sledovanom období triumfovala v Linzi a najmä na šampionáte WTA Finals v Singapure, takže je horúcou adeptkou na ocenenie v hlavnej kategórii Hráčka mesiaca. Protikandidátkami sú Nemka Angelique Kerberová a Poľka Agnieszka Radwanská.

slovakia

left justify in out

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková môže uspieť aj v sekcii Úder mesiaca, v ktorej jej konkurujú Američanka Madison Keysová, austrálska reprezentantka Daria Gavrilovová a spomenuté Kerberová a A. Radwanská. Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka Cibulková konkrétne upútala bekhendovým lobom proti Kerberovej v súboji v základnej skupine v Singapure.

O Prelom mesiaca sa uchádzajú Britka Johanna Kontová, Číňanka Šuaj Pcheng a Gavrilovová. Hlasovanie na webe WTA sa skončí vo štvrtok o polnoci východoamerického času, laureátky zverejnia v piatok. Cibulková sa za celú sezónu 2016 už stala laureátkou ocenenia Návrat roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies