Cibulková vymenila raketu za záchranný čln: Bola to makačka

NETKY.SK • 12 Január 2015, 08:45 • 2 min
Cibulková vymenila raketu za záchranný čln: Bola to makačka

SYDNEY - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková počas turnaja v Sydney vymenila raketu za záchranný čln.

slovakia

left justify in out

S prilbou na hlave a záchrannou vestou spoločne s členmi Surf Life Saving Australia brázdila vodu v okolí známej pláže Bondi. Vlaňajšia finalistka úvodného grandslamu sezóny Australian Open priznala, že to bola "makačka".

 

"Počas dovolenky si na pláži väčšinou ľahnem do piesku, no teraz to bola celkom slušná zaberačka. Pevne som sa držala člna, najmä keď boli veľké vlny a teraz to poriadne cítim v oboch rukách. Nechcela som spadnúť do vody, lebo bola veľmi studená a dnes som už mala ľadový kúpeľ. O Bondi Beach som už veľa počula, no až teraz som prvýkrát navštívila toto miesto. Bolo to niečo výnimočné ísť v zálive v jednom člne s profesionálnymi záchranármi. Ukázali mi nejaké veci a bola to naozaj veľká zábava," povedala pre oficiálnu stránku WTA Cibulková, ktorá má na podujatie v Sydney príjemné spomienky.

 

 

V roku 2013 v dejisku OH 2000 postúpila až do finále, keď postupne vyradila tri hráčky, ktoré boli vtedy v elitnej svetovej desiatke - Češku Petru Kvitovú, Talianku Saru Erraniovú a Nemku Angelique Kerberovú. Aj v tejto sezóne odštartovala v Sydney úspešne, keď v úvodnom kole zdolala francúzsku kvalifikantku Kristinu Mladenovicovú hladko v dvoch setoch 6:2, 6:2.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona