Cibulková: Verím, že o tri dni začnem s ľahkým tréningom

NETKY.SK • 12 Február 2013, 08:29 • 2 min
Cibulková: Verím, že o tri dni začnem s ľahkým tréningom

Cibulková Verím, že o tri dni začnem s ľahkým tréningom - Tenis Úspešný fedcupový tím Slovenska, ktorý postúpil po víťazstve 3 2 nad Srbskom do semifinále svetovej skupiny, sa v pondelok vrátil domov. Na brífingu v Národnom tenisovom centre sa predstavili

slovakia

left justify in out

imgÚspešný fedcupový tím Slovenska, ktorý postúpil po víťazstve 3:2 nad Srbskom do semifinále svetovej skupiny, sa v pondelok vrátil domov. Na brífingu v Národnom tenisovom centre sa predstavili Dominika Cibulková, Jana Čepelová a Magdaléna Rybáriková. Chýbala iba Daniela Hantuchová, ktorá odletela na turnaj v katarskej Dauhe, kde mala pôvodne štartovať aj zranená Cibulková.

Dominika Cibulková prišla medzi novinárov s úsmevom a hýrila optimizmom. "Neviem, čo spôsobilo moje zdravotné problémy, ale robíme všetko pre to, aby som sa čo najskôr vrátila do pôvodného stavu. Aj keď ešte cítim určité svalové bolesti, verím, že o tri dni budem môcť začať s ľahkým tréningom."

Cibulková o svojom zranení: "Bol to kŕč"

Na margo ruských semifinálových súperiek, s ktorými bude bojovať slovenský tím o postup do finále na ich pôde 20. a 21. apríla, Cibulková dodala: "Všetky štyri hráčky sme veľmi motivované. Ruské súperky budú veľmi ťažké, možno nastúpi aj Šarapovová. Verím však, že môžeme zabojovať o víťazstvo."

J. Čepelová: Dôvera od kapitána ma potešila a som rada, že som nesklamala

V podobnom duchu sa vyjadril aj kapitán Matej Lipták: "Slovenský tím je dnes silnejší. Rožky vystrkujú už aj mladé hráčky, máme náhradu za najlepšie. Čepelová sa už od malička javila ako tímová hráčka. Vyskúšali sme ju a som šťastný, že to vyšlo."

M. Lipták: Víťazstvo sa rodilo ťažko

Optimistický je aj generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška. "Pre naše dievčatá je Rusko výzvou. Domáce môžu vyberať tie najlepšie aj z desiatky hráčok, ktoré môžu by z prvej top dvadsiatky. Ak budú všetky naše hráčky vo forme, môžu len príjemne prekvapiť."

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies