Cibulková v Ríme bez boja do štvrťfinále, Azarenková odstúpila z turnaja

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 06:58 • 2 min
Cibulková v Ríme bez boja do štvrťfinále, Azarenková odstúpila z turnaja

Cibulková v Ríme bez boja do štvrťfinále, Azarenková odstúpila z turnaja - Tenis Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila bez boja do štvrťfinále dvojhry na prestížnom podujatí WTA v Ríme. Jej osemfinálová súperka svetová jednotka Victoria Azarenko

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila bez boja do štvrťfinále dvojhry na prestížnom podujatí WTA v Ríme. Jej osemfinálová súperka svetová jednotka Victoria Azarenková z Bieloruska totiž odstúpila z turnaja pre zranenie pravého ramena.
      "Vika" v stredu neskoro večer v 2. kole bez problémov zdolala Izraelčanku Šahar Peerovú. Vo štvrtok ráno však organizátori oznámili, že šampiónka Australian Open pre zdravotné problémy nenastúpi na osemfinále.
      Zranenie môže ohroziť Azarenkovej účasť na grandslamovom Roland Garros v Paríži, ktorý odštartuje o desať dní. Cibulková sa vo štvrťfinále v piatok vo Foro Italico stretne s víťazkou duelu medzi ôsmou nasadenou Číňankou Na Li a Juhoafričankou Chanelle Scheepersovou.
      Informovala agentúra Reuters.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies