Cibulková v Moskve so šancou na náhradnícky post na MS

NETKY.SK • 13 Október 2014, 17:27 • 2 min
Cibulková v Moskve so šancou na náhradnícky post na MS

MOSKVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková má šancu vybojovať si na tohtotýždňovom Kremeľskom pohári v Moskve druhý náhradnícky post v súvislosti s koncosezónnym šampionátom WTA Finals 20. - 26. októbra v Singapure.

slovakia

left justify in out

Miestna šampiónka spred troch rokov sa však musí dostať aspoň do štvrťfinále a zároveň minimálne o jedno kolo ďalej, než domáca Jekaterina Makarovová. Prepočet priniesol web Tenisovej asociácie žien (WTA) s dôvetkom, že určitú nádej má aj Talianka Flavia Pennettová.

 

Cibulková je v ruskej metropole nasadená ako prvá, Makarovová hneď za ňou. Obe majú na úvod voľný žreb, takže už sú v osemfinále. Prvou náhradníčkou za osmičkou kvalifikovaných do Singapuru je Nemka Angelique Kerberová.

 

Pre 25-ročnú Bratislavčanku Cibulkovú by prípadná spomenutá funkcia v súvislosti s "veľkými" MS znamenala cestovateľskú komplikáciu, keďže má právo štartu na "malých" MS pod názvom Garanti Koza Tournament of Champions 28. októbra - 2. novembra v bulharskej Sofii. Makarovová bez ohľadu na vývoj singlového bodovania "Race" pocestuje do Singapuru, keďže získala miestenku vo štvorhre s Jelenou Vesninovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies