Cibulková v Dubaji proti Dellacquovej

NETKY.SK • 14 Február 2015, 11:34 • 2 min
Cibulková v Dubaji proti Dellacquovej

DUBAJ - Austrálska držiteľka voľnej karty Casey Dellacquová bude súperkou slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej nasadenej ako štrnástej v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier 5 Dubai Duty Free Tennis Championships v Dubaji v SAE (dotácia 2,513 milióna USD, tvrdý povrch Deco-Turf II).

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom sobotňajší žreb. Postupujúca bude v 2. kole hrať s úspešnou z duelu Češky Barbory-Strýcovej, pri ktorej zatiaľ nie je súperka. Dostane ju, ak prehrá v sobotňajšom semifinále v Antverpách. V prípade postupu do finále v Belgicku bude mať na úvod v Dubaji voľný žreb.

 

Pravda, nad Cibulkovej štartom na Blízkom Východe visí otáznik, v piatok dohrávala štvrťfinále v spomenutých Antverpách so zjavnou zdravotnou indispozíciou. S Nemkou Andreou Petkovicovou prehrala 6:7 (2), 0:6. 

 

Voľnou kartou vyzbrojená Daniela Hantuchová si zmeria sily s Nemkou Monou Barthelovou o možnosť vyzvať v 2. kole rumunskú jednotku podujatia Simonu Halepovú. Dvojkou je Češka Petra Kvitová, trojkou Dánka Caroline Wozniacka a štvorkou Srbka Ana Ivanovičová. Z prominentiek sa napokon odhlásili americká líderka svetového rebríčka Serena Williamsová a Kanaďanka Eugenie Bouchardová. Titul obhajuje Venus Williamsová z USA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies