Cibulková v Brisbane s Keysovou, Rybáriková proti Svitolinovej

NETKY.SK • 3 Január 2015, 10:58 • 2 min
Cibulková v Brisbane s Keysovou, Rybáriková proti Svitolinovej

BRISBANE - Američanka Madison Keysová bude súperkou slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej v 1. kole budúcotýždňovej hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Suncorp Brisbane International v austrálskom Brisbane (dotácia 1 milión USD, tvrdý povrch Plexicushion).

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom sobotňajší žreb. Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka Cibulková, členka Top 10 svetového rebríčka, má proti 19-ročnej Keysovej (30.) štatistiku 0:2. Oba nezdary pochádzajú z "hardu" v Číne (Peking 2013, Wu-chan 2014 skrečom v druhom sete). Postupujúca si v osemfinále zmeria sily s úspešnou z duelu Samantha Stosurová (Aus.) - Varvara Lepčenková (USA).

Magdaléna Rybáriková (50.) si v 1. kole premiérovo v kariére zahrá s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou (28.), a to o možnosť vyzvať medzi najlepšími šestnástimi úspešnú z duelu Ajla Tomljanovičová (Chor.) - Jelena Jankovičová (Srb.-6). 

Cibulková je štvorkou podujatia. Troma najvyššie nasadenými aktérkami sú Ruska Maria Šarapovová, Srbka Ana Ivanovičová a Nemka Angelique Kerberová. S voľnou kartou sa predstaví bratislavská rodáčka s austrálskou súčasnosťou Jarmila Gajdošová, začne proti Číňanke Šuaj Čang.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona