Cibulková už zarezáva na antuke: V Moskve chceme prekvapiť

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 11:14 • 2 min
Cibulková už zarezáva na antuke: V Moskve chceme prekvapiť

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková po návrate z turnajov v Amerike už naplno zarezáva na antuke a pripravuje sa na semifinálový zápas svetovej skupiny Pohára federácie proti Rusku v Moskve (20.-21. apríla). Zverenka trénera Mateja Liptáka tvrdí, že Slovenky môžu v Športovom centre Krylatské prekvapiť.

slovakia

left justify in out

“Čo sa týka Rusiek vo Fed Cupe, sú vždy nepríjemné, hlavne doma. S oboma to bude veľmi ťažký zápas. Maria Kirilenková hrá výborne, má veľmi dobrú sezónu. Anastasia Pavľučenkovová mala dobrý začiatok roka, teraz vyhrala turnaj v Monterrey. Je nevyspytateľná. Proti Ruskám nemáme čo stratiť. Verím, že keď podáme dobrý výkon, tak by sme mohli aj prekvapiť," povedala Cibulková pre svoju oficiálnu webovú stránku www.domicibulkova.com.

Po turnajoch na tvrdých povrchoch v Indian Wells a v Miami je prechod na antuku pre slovenskú jednotku príjemnou zmenou. "Na antukovú časť sezóny, ktorá netrvá dlho, som sa veľmi tešila. Čakajú ma turnaje, ktoré dobre poznám a ktoré mám veľmi rada. Dúfam, že je predo mnou dobrá sezóna," dúfa Cibulková, ktorá trénuje v Bratislave už týždeň s osobným koučom Liptákom a kondičným trénerom. “Doma mám ešte ďalší týždeň trénovania, na Fed Cup do Moskvy odlietame až na budúci pondelok. V Miami sa mi podarilo získať rutinu do zápasov z tréningov. To bolo super. Verím, že v tom budem pokračovať. Antuka je, samozrejme, iná, musím si na ňu zvyknúť. Pomaličky sa do toho dostávam. Dávame toho viac do kondičky, takže mám denne buď jedenkrát tenis, dvakrát kondičku alebo keď mám dvakrát tenis, mám jedenkrát kondičku. Snažíme sa to striedať.”



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies