Cibulková si oddýchla, od pondelka znova s raketou v ruke

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 13:36 • 2 min
Cibulková si oddýchla, od pondelka znova s raketou v ruke

BRATISLAVA - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková absolvuje v prázdninovom období štyri turnaje na tvrdom povrchu v zámorí - Stanford (28. júla - 3. augusta), Montreal (4. - 10. augusta), Cincinnati (11. - 17. augusta) a newyorské grandslamové US Open (25. augusta - 7. septembra).

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka 12. hráčky svetového rebríčka WTA.

Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka si po Wimbledone oddýchla s priateľom Michalom na dovolenke vo francúzskom Saint-Tropez a už sa naplno pripravuje. "Od štvrtka tvrdo zarezávam a pracujem na kondičke. Od pondelka začínam s tenisom, budem hrať dvakrát denne. Na šnúru turnajov odletím 23. júla," konkretizovala zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka. 

 

Cibulková bude v Stanforde obhajovať titul. V Kanade bola vo štvrťfinále (hralo sa v Toronte), v Cincinnati sa lúčila v 1. kole a na medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických tiež. Vlani v rámci tejto šnúry štartovala aj v Carlsbade a New Havene, zhodne sa nedostala za 1. kolo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies