Cibulková bude znovu figurovať v Top 5 singlového renkingu WTA

NETKY.SK • 25 Január 2017, 09:18 • 2 min
Cibulková bude znovu figurovať v Top 5 singlového renkingu WTA

BRATISLAVA - Melbournské grandslamové Australian Open už poznajú všetky semifinalistky dvojhry a je isté, že slovenská jednotka Dominika Cibulková bude v pondelok 30. januára znova piatou hráčkou singlového renkingu WTA.

slovakia

left justify in out

Američanka Serena Williamsová, ktorá sa môže vrátiť na post líderky pred Nemku Angelique Kerberovú (musí na to získať titul), figuruje nad 27-ročnou Bratislavčankou, zatiaľ čo Serenina staršia sestra Venus, ďalšia tenistka z USA CoCo Vandeweghová a Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová nemajú Cibulkovú v dosahu.

 

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka si vyrovná osobný rekord stanovený 31. októbra 2016 a zároveň aj národné maximum, ktoré drží s Danielou Hantuchovou. Na tretej pozícii najbližšie bude Češka Karolína Plíšková a na štvrtom mieste Rumunka Simona Halepová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies