Cibulková prehrala vo štvrťfinále turnaja WTA v Soule s Hercogovou

NETKY.SK • 23 September 2011, 17:29 • 2 min
Cibulková prehrala vo štvrťfinále turnaja WTA v Soule s Hercogovou

Cibulková prehrala vo štvrťfinále turnaja WTA v Soule s Hercogovou

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v juhokórejskom Soule (dotácia 220.000 dolárov). Ako nasadená štvorka prehrala s päťkou "pavúka" Slovinkou Polonou Hercogovou za 85 minút hladko v dvoch setoch 3:6 a 1:6.
Cibulková nenadviazala na triumf nad slovinskou jednotkou z 2. kola tohtoročného Wimbledonu, keď doplatila na nízku percentuálnu úspešnosť prvého podania. Zo Soulu si zverenka chorvátskeho trénera Željka Krajana odnáša prémiu 5340 dolárov a 70 bodov do svetového rebríčka WTA.
Cibulkovej vyšiel úvod zápasu s Hercogovou a po rýchlom brejku viedla 3:1. Slovinka však potom získala päť gemov v rade a prvý set sa stal jej korisťou. V druhom dejstve Hercogová po brejku vo štvrtom geme odskočila Cibulkovej na 4:1 a vďaka kvalitnému servisu už zápds dotiahla do úspešného konca. V siedmom geme premenila hneď prvý mečbal.

dvojhra - štvrťfinále:
Polona Hercogová (5-Slov.) - Dominika CIBULKOVÁ (4-SR) 6:3, 6:1

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona