Cibulková prehrala v 1. kole turnaja WTA v Dauhe s Pennettovou

NETKY.SK • 15 Február 2012, 08:20 • 2 min
Cibulková prehrala v 1. kole turnaja WTA v Dauhe s Pennettovou

Cibulková prehrala v 1. kole turnaja WTA v Dauhe s Pennettovou - Tenis Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela v 1.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v katarskej Dauhe (dotácia 2,168 milióna USD). Nasadená jedenástka zostala na rakete nenasadenej Talianky Flavii Pennettovej po trojsetovej bitke 3:6, 6:2 a 5:7.
      V úvode zápasu si súperky brali podania, Slovenke sa podarilo po zisku prvého vlastného viesť 3:2, ale potom už dominovala jej súperka. Druhé dejstvo sa po zlepšenej hre Cibulkovej stalo jej korisťou 6:2 a rozuzlenie tak priniesol až tretí set. V ňom sa Slovenka ešte dokázala udržať v hre brejkom z 3:5 na 4:5, resp. vyrovnaním na 5:5. Po čistej hre Pennetovej ale aktuálne 17. hráčka svetového rebríčka stratila ďalší servis a rozhodujúci set prehrala 5:7.
      
      dvojhra - 1. kolo:
      Flavia Pennettová (Tal.) - Dominika CIBULKOVÁ (11-SR) 6:3, 2:6, 7:5.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies