Cibulková pred zápasom s Makarovovou: Je to jedna z najväčších bojovníčok

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 10:25 • 2 min
Cibulková pred zápasom s Makarovovou: Je to jedna z najväčších bojovníčok

INDIAN WELLS - Slovenská tenistka Dominika Cibulková bude v noci na utorok SEČ bojovať o postup do osemfinále dvojhry na prestížnom turnaji WTA v Indian Wells proti Jekaterine Makarovovej. S ruskou ľaváčkou má priaznivú bilanciu 2:0, na harde v kalifornskej púšti však očakáva ťažký zápas.

slovakia

left justify in out

"Naposledy sme hrali proti sebe veľmi dlhý zápas v Sydney. Je nepríjemnou súperkou, musíte si proti nej uhrať každý bod. Je to bojovníčka, jedna z najhúževnatejších hráčok na okruhu. Aj s Rumunkou Monicou Niculescuovou tu v 2. kole otočila zápas. Musel to byť veľký nervák," povedala pre svoju oficiálnu webovú stránku  Cibulková, ktorá sa po zisku titulu v mexickom Acapulcu musela adaptovať na úplne iné podmienky.
       

"V Indian Wells je strašne sucho, loptičky sú iné, povrch je pomalý, zvláštny. Trvalo mi pár dní, aby som si na to zvykla. Sú tu špecifické podmienky ako nikde inde na svete," dodala Cibulková, ktorá v Indian Wells môže získať ďalšie dôležité body v boji o účasť na MS WTA Tour v Singapure. V tohtoročnom rebríčku patrí finalistke Australian Open zatiaľ druhá priečka za šampiónkou z Melbourne Číňankou Na Li.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies