Cibulková potrebuje na Top 10 aspoň semifinále v Miami

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 15:41 • 2 min
Cibulková potrebuje na Top 10 aspoň semifinále v Miami

MIAMI - Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka Cibulková na prahu predmetného podujatia zaostáva za prepočtovo desiatou Ruskou Mariou Šarapovovou o 241 bodov a hodnota štvrťfinále v lokalite Key Biscayne je 215 bodov.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Dominika Cibulková potrebuje prienik aspoň do semifinále turnaja WTA Premier Mandatory Sony Open Tennis v Miami na Floride na to, aby sa k 31. marcu mohla premiérovo vo svojej kariére ocitnúť v Top 10 svetového rebríčka vo dvojhre. Ani to jej teoreticky nemusí stačiť, ešte by záležalo na výsledkoch iných hráčok.

 

Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka Cibulková na prahu predmetného podujatia zaostáva z 11. pozície za neoficiálne prepočtovo desiatou Ruskou Mariou Šarapovovou o 241 bodov (už po zohľadnení najbližších bodových zrážok) a hodnota semifinále v lokalite Key Biscayne je 390 bodov. Za štvrťfinále je to 215 bodov. 

 

Cibulková je desiatka podujatia v Miami. V 1. kole má voľno, v 2. kole si zmeria sily s úspešnou z duelu Yvonne Meusburgerová (Rak.) - Lourdes Domínguezová-Linová (Šp.). Na ďalšie kolá teoreticky - podľa žrebu a nasadenia - postupne cestou do semifinále vychádzajú jej zápasy s Francúzkou Alizé Cornetovou, Rumunkou Simonou Halepovou a Poľkou Agnieszkou Radwanskou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies