Cibulková postúpila do štvrťfinále turnaja WTA v Soule

NETKY.SK • 21 September 2011, 17:44 • 2 min
Cibulková postúpila do štvrťfinále turnaja WTA v Soule

Cibulková postúpila do štvrťfinále turnaja WTA v Soule

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v juhokórejskom Soule (dotácia 220.000 dolárov). Jej súperka v 2. kole kazašská kvalifikantka Jaroslava Švedovová zápas po prvom sete, ktorý prehrala 6:7 (4), skrečovala. 
V dueli o postup do semifinále nastúpi Cibulková ako nasadená štvorka v piatok proti víťazke súboja medzi päťkou "pavúka" Slovinkou Polonou Hercogovou a Španielkou Carlou Suarezovou Navarrovou. Zverenka chorvátskeho trénera Željka Krajana má v Soule už teraz istú prémiu 5340 dolárov a 70 bodov do svetového rebríčka WTA.
Cibulková za stavu 2:2 stratila vlastné podanie, potom však získala tri gemy v rade a pri vlastnom servise mala následne k dispozícii tri setbaly. Švedovová vyrovnala na 5:5 a vynútila si tajbrejk, no v skrátenej hre sa presadila Cibulková, ktorá za stavu 6:4 premenila po 77 minútach v poradí piaty setbal. Švedovová vzápätí zápas skrečovala. Cibulková tak upravila vzájomnú bilanciu s Kazaškou na 3:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona