Cibulková oslávila titul v Carlsbade jazdou na tobogane

NETKY.SK • 23 Júl 2012, 07:22 • 2 min
Cibulková oslávila titul v Carlsbade jazdou na tobogane

Cibulková oslávila titul v Carlsbade jazdou na tobogane - Ostatné športy Slovenská tenistka Dominika Cibulková oslávila zisk titulu na turnaji v Carlsbade štýlovým spôsobom - jazdou na tobogane. V červenom outfite a v teniskách sa spustila dolu šmýkačkou

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková oslávila zisk titulu na turnaji v Carlsbade štýlovým spôsobom - jazdou na tobogane. V červenom outfite a v teniskách sa spustila dolu šmýkačkou v jednom z bazénov v La Costa Resort&Spa v kalifornskom stredisku.
"Pred začiatkom finále proti Marion Bartoliovej som prisľúbila organizátorom, že v prípade víťazstva sa spustím oblečená dolu toboganom a slovo som dodržala. Bolo to skvelé, jednoducho úžasný zážitok," pochvaľovala si Cibulková, ktorá napodobnila svoju kolegyňu zo slovenského fedcupového tímu Danielu Hantuchovú. Bývalá svetová päťka oslávila kúpeľom dva tituly v thajskej Pattayi, keď spolu s mamou skočila do hotelového bazéna.
Cibulková nastúpila na finálový duel v Carlsbade oveľa uvoľnenejšia ako na predchádzajúce duely o titul. "Nebola som nervózna a mohla som sa stopercentne spoľahnúť na svoj forhend, čo bolo veľmi dôležité. Bol to úplne iný zápas ako vlani v Moskve proti Kai Kanepiovej. Tam všetci hovorili o tom, že musím konečne získať prvý titul a bola som trochu pod tlakom. Po premenenom mečbale spadol zo mňa obrovský balvan a bolo tam veľa emócií. Teraz som už vedela, aké je to vyhrať turnaj a bola som oveľa pokojnejšia," dodala Slovenka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies