Cibulková odletela na sústredenie na Floridu: Do prípravy dám všetko

NETKY.SK • 22 November 2014, 11:33 • 2 min
Cibulková odletela na sústredenie na Floridu: Do prípravy dám všetko

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková v sobotu odletela na sústredenie na Floridu. Práve kvalitná príprava bola základom veľmi úspešnej uplynulej sezóny, v ktorej dosiahla životný úspech, keď postúpila do finále dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open.

slovakia

left justify in out

"Takúto prípravu absolvujeme s trénerom Maťom Liptákom každý rok. Vlani sme pracovali na iných veciach, ktoré mi pomohli. Na Australian Open sa mi predtým darilo najmenej zo všetkých grandslamov a zrazu som hrala finále, predtým bolo mojim maximom v Melbourne osemfinále. Teraz ma čaká obhajoba, no nechcem dávať na seba nejaký tlak. Chcem urobiť v príprave všetko, aby som si nemala čo vyčítať," povedala pre TASR slovenská jednotka.
      

Cibulková u "protinožcov" ako prvá Slovenka postúpila do singlového finále na jednom z podujatí veľkej štvorky. "Vtedy som si to ani neuvedomovala, aký obrovský úspech som dosiahla. Bol veľký humbug, prišla som domov a bol z toho ošiaľ. Stále som bola v kolotoči, makala som, trénovala. Teraz, keď vidím tie fotky, videá a televízne zábery, naozaj sa mi tlačia slzy do očí. Bolo to niečo neskutočné," dodala desiata hráčka svetového rebríčka WTA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies