Cibulková nemení trénerov ako ponožky, vinu nehádže na druhých

NETKY.SK • 11 August 2015, 11:31 • 2 min
Cibulková nemení trénerov ako ponožky, vinu nehádže na druhých

TORONTO - Kým niektoré jej tenisové kolegyne menia svojich trénerov pravidelne, Slovenka Dominika Cibulková sa dlhodobo spolieha na spoluprácu s Matejom Liptákom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka sa doteraz intenzívne pripravovala na sériu zámorských turnajov, v utorok ju v Toronte čaká duel proti Američanke Sloane Stephensovej. Aktuálne až 62. hráčka svetového rebríčka WTA sa v Severnej Amerike bude snažiť o lepšie výsledky, než aké dosiahla pred rokom. Vtedy z piatich turnajov štyrikrát vypadla v prvom kole vrátane záverečného grandslamu sezóny US Open, do 2. kola prenikla iba v Montreale.


"Nie som hráčka, ktorá by hádzala vinu na druhých ľudí, preto ani nemením trénerov ako ponožky. Z každej spolupráce sa snažím vyťažiť maximum. Po Baku sme mali s trénerom sedenie, na ktorom sme sa rozprávali o budúcnosti. Z oboch strán bol zjavný záujem pokračovať. On verí, že mi ešte má čo dať a ja cítim, že ma stále môže posunúť dopredu. Vládne medzi nami vzájomná dôvera a rešpekt. Dosiahli sme spolu veľké výsledky a veríme, že sa ešte budeme tešiť z ďalších úspechov. Občas na nás doľahne ponorková choroba. Je to však úplne normálne, veď sme spolu viac ako s najbližšími ľuďmi a každý má svoju osobnosť. Občas sa niekto zle vyspí alebo nemá dobrú náladu. Spája nás však rovnaký cieľ, preto sa z toho vieme vyrozprávať a ideme ďalej, " povedala Dominika Cibulková v rozhovore pre denník Šport.


S Matejom Liptákom spolupracuje nevysoká tenistka od roku 2013, predtým boli jej trénermi Peter Miklušičák, Željko Krajan, Jaroslav Bulant, Vladimír Pláteník či Peter Hrunčák.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies