Cibulková na jeseň s rovnakým programom ako Hantuchová

NETKY.SK • 10 September 2013, 16:52 • 2 min
Cibulková na jeseň s rovnakým programom ako Hantuchová

BRATISLAVA - Tokio od 22. septembra, potom Peking, Linz a napokon Moskva - taký je jesenný turnajový program slovenskej tenisovej jednotky Dominiky Cibulkovej. Oznámila to na svojej oficiálnej internetovej stránke domicibulkova.com a upozornila na to prostredníctvom konta na Facebooku.

slovakia

left justify in out

Ide o rovnaký itinerár, ako počas newyorských grandslamových US Open ohlásila Daniela Hantuchová. Jediný rozdiel spočíva v tom, že druhá spomenutá sa s veľkou pravdepodobnosťou kvalifikuje aj na koncoročné tzv. malé MS WTA pod názvom Tournament of Champions v bulharskej Sofii pre 6 najvyššie v renkingu postavených víťaziek podujatí so štatútom International (ďalšie dve aktérky dostanú voľnú kartu).

Tridsaťročná popradská rodáčka Hantuchová (30.) triumfovala na podujatí kategórie International v júni na tráve v anglickom Birminghame. O šesť rokov mladšia Bratislavčanka Cibulková síce má na tohtoročnom konte takisto jeden titul z hlavnej profesionálnej úrovne, ale v júli na tvrdom povrchu v kalifornskom Stanforde sa radovala na vyššej úrovni Premier, takže nespĺňa základné kritérium v súvislosti s podujatím v bulharskej metropole.

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková má z vlaňajšej jesene nahraných 250 bodov do svetového rebríčka, v ktorom teraz figuruje na 23. pozícii - 125 bodov za osemfinálové 3. kolo z Tokia, 5 bodov za nezdar v 1. kole v Pekingu a 120 bodov za moskovské štvrťfinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies