Cibulková na golfe s talentami STARS for STARS

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 08:15 • 2 min
Cibulková na golfe s talentami STARS for STARS

BÜK - Slovenská tenistka Dominika Cibulková ešte nemôže po operácii naplno trénovať a aj preto sa stíha venovať rôznym aktivitám mimo tenisu. Vo štvrtok sa spolu so Zdenom Cígerom zúčastnila na golfovej túre Business Golf Tour v maďarskom Büku, kde sa stretla aj s talentami projektu STARS for STARS - tenistkou Viktóriu Kužmovou a bedmintonistom Matejom Hliničanom.

slovakia

left justify in out

Golf nie je Slovenke cudzí, získal si ju pred rokom v USA, keď si ho zahrala popri tenisových turnajoch. "Kamarátime sa. Prvýkrát som ho skúsila minulý rok v Amerike. Zamilovalo som sa doň. Bola to sranda, najprv som palicu držala ako hokejku na ľavú ruku. Potom mi povedali, že to mám držať na pravú. Mám palice na pravú aj na ľavú stranu," usmiala sa Cibulková, ktorá pred golfovými odpalmi stihla ešte v Bratislave trénovať.

 

"Dnes už mám za sebou fitko a boli sme aj plávať. Obmieňame to, aby sme to nezačali hneď preťažovať. Noha je super a drží. Čo sa týka chôdze, je to normálne, už nekrívam. Včera som bola prvýkrát na tartane, dala som poklusom osem okruhov. Začíname pomaly. Nechcem to pokaziť, chcem ísť krok po kroku. Nezáleží na tom, či budem trénovať na kurte o týždeň skôr alebo neskôr. Možno by sa to dalo do dvoch týždňov. Tenis je špecifický v tom, že som stále na špičkách, sú tam zmeny smeru," pokračovala v rozhovore pre www.starsforstars.eu Cibulková, ktorá sa chce vrátiť do turnajového kolotoča v júni v holandskom Hertogenboschi.

 

Slovenská tenisová jednotka si všimla aj nedávny úspech talentovanej Viktórie Kužmovej zo STARS for STARS. Iba 16-ročná tenistka vyhrala nedávno svoj druhý ženský turnaj ITF v gréckom Heraklióne. "Je mladá a veľmi perspektívna. Je dobre stavaná a má úžasnú postavu na tenis. V Bratislave ju pôjdem pozrieť na tréning. Teším sa z toho, že je niekto úspešný aj po našej generácii," dodala ambasádorka STARS for STARS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona