Cibulková: Na antuke sa do toho dostávam, Hantuchová je v pohode

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 09:12 • 2 min
Cibulková: Na antuke sa do toho dostávam, Hantuchová je v pohode

PARÍŽ - Obe nasadené slovenské tenistky Dominika Cibulková i Daniela Hantuchová bez problémov prešli cez 2. kolo dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži.

slovakia

left justify in out

Cibulková zdolala v dvoch setoch Rakúšanku Tamiru Paszekovú a po zápase si pochvaľovala, že na antuke sa postupne rozohráva.
      

"Je to pre mňa veľmi dôležité víťazstvo. Na antuke som sa predtým necítila tak dobre, s trénerom Maťom Liptákom sme však makali na tom, aby som sa do toho dostala. Takmer rok som hrala na betóne, navyše mám trochu iný herný štýl ako v minulosti," povedala pre RTVS Cibulková, ktorá v 3. kole nastúpi proti Austrálčanke Samanthe Stosurovej.
      

Hantuchová po jednom z najlepších výkonov v tejto sezóne vyprevadila z kurtu domácu Francúzku Claire Feuersteinovú, ktorej dovolila uhrať iba päť gemov. "Hrala som v pohode. Pozrela som si predtým jej zápas a vedela som, čo mám robiť na kurte. Súperka ma ničím neprekvapila. V ďalšom kole ma čaká Nemka Angelique Kerberová, ktorá je veľmi skúsenou tenistkou. Veľmi dobre sa pohybuje a je jednou z mála hráčok, ktoré na dvorci rozmýšľajú. Grandslamy sú však na to, aby sa človek vyhecoval aj proti takýmto hráčkam," povedala bývalá svetová päťka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona