Cibulková je nadšená: Má verifikovaný profil na Facebooku

NETKY.SK • 17 Október 2013, 15:09 • 2 min
Cibulková je nadšená: Má verifikovaný profil na Facebooku

BRATISLAVA - Modrá ikonka za menom tenistky Dominiky Cibulkovej potvrdzuje pravosť fanúšikovskej stránky https://www.facebook.com/dcibulkova na sociálnej sieti Facebook. Podľa webu DomiCibulkova.com sa 24-ročná Bratislavčanka stala prvým slovenským takto verifikovaným športovcom na Facebooku.

slovakia

left justify in out

"O verifikáciu fanúšikovskej stránky sa nedá požiadať. Facebook o nej rozhoduje sám, keďže ide o prestížnu záležitosť. Na pravosť konta je možné americkú firmu len upozorniť, čo v Dominikinom prípade urobili jej manažérska agentúra Octagon aj Tenisová asociácia žien (WTA). Verifikáciu kont na Facebooku spustila firma 31. mája 2013, aby oddelila autentické fanúšikovské stránky a profily od falošných. Udeľuje sa nielen športovcom, ale aj celebritám, politikom, populárnym značkám či firmám," znie vysvetlenie na Cibulkovej webe a dodáva, že z tenisových hviezd majú verifikované profily napríklad Rafael Nadal, Novak Djokovič, Roger Federer, Maria Šarapovová či Serena Williamsová.

"Facebook to absolútne nechce dávať. Keď som to teda dostala, bola som úplne nadšená, že wauuu!" vyhlásila 21. hráčka svetového rebríčka. Cibulkovej profil na Facebooku má k 17. októbru viac ako 97 500 fanúšikov. Popularita vyplýva aj z toho, že tenistka zdieľa statusy a fotky úplne sama. "Je to pre mňa veľmi pozitívne a dáva mi to odozvu, že ľudia majú takúto formu komunikácie radi. Pre mňa je to prirodzené a baví ma to. Vždy som bola veľmi komunikatívna a Facebook mám rada. Často ´postujem´ spontánne fotky, na ktoré sú dobré odozvy. Myslím si, že takáto komunikácia s fanúšikmi je super. Fanúšikovia sa môžu bližšie pozrieť na naše životy a vidieť, že sme úplne bežní ľudia," skonštatovala Cibulková.

Držiteľka troch singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne sa tento týždeň na Kremeľskom pohári v Moskve rozlúčila so sezónou 2013. Podľa regionálneho webu Pnky.sk teraz trávi niekoľko dní v Piešťanoch, kde vyrastala. V stredu zavítala na basketbalový zápas Piešťanské Čajky - Good Angels Košice (45:68) v 5. kole Stredoeurópskej ligy. Internetová stránka DomiCibulkova.com predznamenala, že slovenská jednotka čoskoro zamieri na dovolenku: "Už sa na to teším."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies