Cibulková aj Hantuchová z Moskvy do Marrákeša

NETKY.SK • 22 Apríl 2013, 12:02 • 2 min
Cibulková aj Hantuchová z Moskvy do Marrákeša

MARRÁKEŠ - Slovenská tenistka Dominika Cibulková je držiteľka voľnej karty a zároveň aj nasadená jednotka v tohtotýždňovej hlavnej súťaži dvojhry na turnaji WTA International Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem v marockom Marrákeši (dotácia 235 000 USD, antuka vonku).

slovakia

left justify in out

V 1. kole si zmeria sily s Češkou Karolínou Plíškovou. Rozhodol o tom sobotňajší žreb. Postupujúca bude v osemfinálovom 2. kole čeliť úspešnej zo zápasu Lourdes Domínguezová-Linová (Šp.) - Misaki Doiová (Jap.). Do Maroka smeruje aj ďalšia slovenská reprezentantka z minulotýždňového semifinále svetovej skupiny Pohára federácie proti Ruskám (3:2 pre domácu "zbornú") Daniela Hantuchová, ktorú vyzve Ruska Oľga Pučkovová. Víťazka bude medzi najlepšími 16 hrať s lepšou z duelu Silvia Solerová-Espinosová (Šp.) - Romina Oprandiová (Švaj.-8). Dvojka tohto podujatia, ktoré sa dosiaľ konalo vo Fése, je Rumunka Sorana Cirsteová, trojka Francúzka Alizé Cornetová a štvorka estónska rekonvalescentka Kaia Kanepiová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies