Cibula Fest 2015 ohlásil ďalšie novinky

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 11:18 • 2 min
Cibula Fest 2015 ohlásil ďalšie novinky

BRATISLAVA - Organizátori Cibula Festu ohlásili ďalšie novinky, ktoré prinesie tento ročník. Okrem hlavného, rockového pódia a Cool arény, pribudne aj ďalší stage, premiéru bude mať country zóna.

slovakia

left justify in out

Program podujatia, ktoré sa bude konať od 23. do 25. júla na letisku v Holíči, už je takmer kompletný. Účasť potvrdili Wanastowi Vjecy, Arakain a Lucie Bílá, Walda Gang, Zóna A, Konflikt, Karpina, Tereza Kerndlová, Dymytry, Tristana, Zoči Voči, Medial Banana, Švihadlo, Robert Burian či EKG.


Zástupcovia podujatia plánujú ohlásiť ešte dve veľké hudobné hviezdy. "Program už máme takmer definitívne skompletizovaný, v niektorých prípadoch, ako napríklad aj pri zahraničnom hosťovi, sa riešia už len detaily. K už avizovaným československým headlinerom pribudnú ešte dve špičkové kapely zo slovenskej top desiatky, o ktorých budeme informovať neskôr. Teší nás, že sa Cibula Fest z roka na rok rozširuje a zvyšuje záber rozmanitosti. Priestor dostanú aj hendikepovaní umelci, charitatívne projekty a zorganizujeme tu aj turnaj vo veľmi netradičnom športe," prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies