Cibák údajne opúšťa Nižnekamsk a mieri do Podoľska

NETKY.SK • 29 December 2013, 08:55 • 2 min
 Cibák údajne opúšťa Nižnekamsk a mieri do Podoľska

BRATISLAVA - Skúsený 33-ročný center bol kapitánom Neftechimiku, v drese ktorého nazbieral v tejto sezóne 12 bodov v 38 zápasoch.

slovakia

left justify in out

Martin Cibák údajne opúšťa Neftechimik Nižnekamsk a podľa informácií ruského webu Sportbox.ru mieri do konkurenčného klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Viťaz Podoľsk. Rodáka z Liptovského Mikuláša vymenili podľa ruských zdrojov do Podoľska za právo výberu v treťom kole najbližšieho draftu. Vedenia oboch klubov však transakciu nepotvrdili a mlčí aj oficiálny web súťaže.

Skúsený 33-ročný center bol kapitánom Neftechimiku Nižnekamsk, v drese ktorého nazbieral v tejto sezóne 12 bodov v 38 zápasoch (6+6). V Neftechimiku pôsobil od roku 2011. V KHL hral predtým za Severstaľ Čerepovec a Spartak Moskva. Rodák z Liptovského Mikuláša získal v drese Tampy Bay v sezóne 2003/2004 Stanleyho pohár. 

Cibák sa v Podoľsku stretne s krajanom a rovesníkom Branislavom Mezeiom, jednou z tohtosezónnych opôr obranných radov Viťaza. V piatok sa v drese Nižnekamska predstavil na ľade bratislavského Slovana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona