Cibák bude minimálne v úvode sezóny hrať za Olomouc

NETKY.SK • 4 September 2014, 10:10 • 2 min
Cibák bude minimálne v úvode sezóny hrať za Olomouc

OLOMOUC - Slovenský hokejista Martin Cibák bude minimálne v úvode sezóny 2013/2014 pôsobiť v tíme nováčika českej extraligy z Olomouca.

slovakia

left justify in out

Ku "kohútom" sa pripojil v stredu a jeho presun na Hanú by mali potvrdiť v najbližších dňoch. Cibák by mohol zotrvať v Olomouci aj počas celej sezóny, o tom však budú obe strany ešte rokovať. Útočník sa totiž nebráni ani odchodu na lukratívnejšie pôsobisko.

 

Tridsaťštyriročný center začal minulú sezónu ako kapitán klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Neftechimik Nižnekamsk, v závere putoval do Viťazu Podoľsk. Cibák má za sebou päť ročníkov v KHL, kde hral aj za Spartak Moskva a Čerepovec. Predtým pôsobil vo švédskych kluboch Frölunda a Södertälje. Víťaz Stanleyho pohára 2004 s Tampou Bay hral naposledy na Slovensku vo výlukovej sezóne 2004/2005, v ktorej si obliekal dresy materského Liptovského Mikuláša a Košíc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies