Čiastočná uzávera na ceste medzi Zvolenom a Pstrušou sa odkladá

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 16:19 • 2 min
Čiastočná uzávera na ceste medzi Zvolenom a Pstrušou sa odkladá

ZVOLEN – Hoci pôvodne od dnešného dňa mala platiť v súvislosti s realizáciou okružnej križovatky na ceste I/16 stavby "Rýchlostná cesta R2 Zvolen, východ – Pstruša" čiastočná uzávera zhruba na stometrovom úseku, odkladá sa na 11. marca.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, stalo sa tak z dôvodu zložitých príprav záverečnej etapy dobudovania tejto križovatky.

 

Uzávera by mala trvať do konca apríla. "Vedenie dopravy bude striedavo po jednej polovici cesty so šírkou prejazdu tri metre. Doprava bude riadená pomocou prenosnej trojfarebnej sústavy (kyvadlovka). Najmä v dopravných špičkách, ráno a v popoludňajších hodinách, je predpoklad tvorenia sa kolón vozidiel, preto žiadame motoristickú verejnosť o trpezlivosť a ohľaduplnosť, aby bola v uvedenom úseku cestnej komunikácie zachovaná bezpečnosť a plynulosť cestnej dopravy," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona