Ciara stiahla ďalšiu žalobu, ktorú podala na Futurea

NETKY.SK • 7 Január 2017, 15:32 • 2 min
Ciara stiahla ďalšiu žalobu, ktorú podala na Futurea

BRATISLAVA - Americká r'n'b speváčka Ciara stiahla žalobu za ohováranie, ktorú podala vlani na svojho bývalého snúbenca, rappera Futurea.

slovakia

left justify in out

Ako informoval portál TMZ, 31-ročná interpretka požiadala o zrušenie žaloby na súde vo Fulton County v štáte Georgia, pričom ju už opätovne nemôže obnoviť.


Rodáčka z texaského Austinu, ktorá má s 33-ročným rapperom dvojročného syna Futurea Zahira Wilburna, podala na neho vo februári žalobu za ohováranie a urážku na cti odvolávajúc sa na jeho vyhlásenia pre médiá a statusy na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, v ktorých spochybňoval jej materinské schopnosti. Chcela, aby sa na verejnosti nevyjadroval k ich rodinnému životu a aby vymazal všetky tweety, v ktorých ho spomenul. Navyše žiadala o odškodné 15 miliónov dolárov.

 

Rodák z Atlanty na jej obvinenia zareagoval v apríli protižalobou, v ktorej uviedol, že hudobníčkinu reputáciu nemohol poškodiť, pretože v uplynulých rokoch jej kariéra stagnovala a už nie je relevantnou interpretkou. Vo svojej žalobe vtedy požiadal, aby o ňom Ciara nešírila lži, zaplatila jeho právne výdavky a tiež bližšie nešpecifikované odškodné. Speváčka neskôr v októbri stiahla časť žaloby pojednávajúcej o urážke na cti.


Ciara, celým menom Ciara Princess Wilson, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu. V júli sa vydala za hráča amerického futbalu Russella Wilsona.


Future, vlastným menom Nayvadius DeMun Wilburn, pochádza z Atlanty a svoj prvý mixtape s názvom 1000 vydal v roku 2010. Doteraz ponúkol štyri štúdiovky - Pluto (2012), Honest (2014), DS2 (2015) a EVOL (2016), pričom s poslednými dvoma menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahol aj vďaka mixtapeu What A Time To Be Alive (2015), ktorý nahral spolu s Drakeom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona