Ciara sa stala dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 29 Apríl 2017, 11:08 • 2 min
Ciara sa stala dvojnásobnou matkou

LOS ANGELES - Americká r'n'b speváčka Ciara sa stala dvojnásobnou matkou. Tridsaťjedenročná interpretka v piatok porodila manželovi Russellovi Wilsonovi dcéru, ktorej dali meno Sienna Princess Wilson. Rodáčka z Austinu v Texase sa o radostnú správu podelila prostredníctvom služby Instagram, kde napísala, že bábätko po narodení vážilo 3 543 gramov.

slovakia

left justify in out

Pre dvojicu, ktorá si povedala áno vlani v júli v anglickom Peckforton Castle, ide o prvého spoločného potomka. Ciara je už matkou dvojročného syna Futurea Zahira Wilburna, ktorého má s bývalým snúbencom, rapperom Futureom.

Ciara, celým menom Ciara Princess Wilson, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona