Chytili zlodejov zo železnice, pivnice aj z internátu

NETKY.SK • 8 August 2014, 13:34 • 2 min
Chytili zlodejov zo železnice, pivnice aj z internátu

BRATISLAVA/KOŠICE - Z porušovania domovej slobody a krádeže obvinili 27-ročného Pavla z Košíc, ktorý sa v máji vlámal do pivnice na Jantárovej ulici v Košiciach, odkiaľ ukradol karbobrúsku, vŕtačku, sadu gola kľúčov a parožie za 250 eur.

slovakia

left justify in out

Z krádeže obvinili aj 24-ročného Tomáša z Košíc, ktorý v apríli z nezamknutej izby na stredoškolskom internáte v Košiciach zobral dva notebooky a mobilný telefón za 715 eur. Za obdobný čin bol v predchádzajúcich 24 mesiacoch právoplatne odsúdený. Obom obvineným hrozí v prípade dokázania viny až trojročné väzenie.

 

Policajti košického oddelenia Železničnej polície obvinili z krádeže 37-ročného muža z obce Sokoľany, ktorý sa v polovici júla vlámal do budovy traťového obvodu v železničnej stanici Haniska pri Košiciach, odkiaľ ukradol vozík, rohož na čistenie obuvi, elektrickú koľajovú vŕtačku a 223 metrov silónu do kosačky, 31 medených lán a iné veci. Železniciam spôsobil škodu takmer 5 400 eur. Do prevádzky firmy na Prešovskej ulici v Košiciach sa v máji vlámal 27-ročný Viktor z Košíc a ukradol pokladničku so 120 eurami, pričom poškodil zariadenie za 3 000 eur. Obvinili ho z krádeže a poškodzovania cudzej veci. Obom obvineným hrozia dva roky za mrežami, uviedla hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies