Chytili zlodeja, tomu sa v policajnom aute vysypali drogy!

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 10:11 • 2 min
Chytili zlodeja, tomu sa v policajnom aute vysypali drogy!

BRATISLAVA - Policajti naháňali zlodeja bicykla, po tom, ako ho chytili a usadili do policajného vozidla, sa mu na sedadlo vysypali pravdepodobne drogy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného Mareka zo Senca si hliadka všimla na Povrazníckej ulici v Bratislave. Tu sa vlámal do auta a vyberal z neho bicykel, keď policajtov zbadal začal utekať. Zadržali ho na Žilinskej ulici a previezli ho na policajné oddelenie. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, pri vystupovaní zo služobného auta mu zostala na nohaviciach a tiež na zadnom sedadle auta biela kryštalická látka.

Pri prehliadke mu našli dve zatavené striekačky. Zaistené stopy poputovali na expertízu. Krádežou bicykla by majiteľovi spôsobil škodu 350 eur, škody na aute, do ktorého sa vlámal, vyčíslili na dvetisíc eur. Vyšetrovateľ ho obvinil z poškodzovania cudzej veci a krádeže v štádiu pokusu. Ak sa potvrdí, že v striekačkách boli drogy, neminie ho ani obvinenie z drogovej trestnej činnosti. Obvinený muž v policajnej cele čaká na rozhodnutie o vzatí do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies