Chytili opitú vodičku, šoférovala napriek zákazu

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 09:54 • 2 min
Chytili opitú vodičku, šoférovala napriek zákazu

BRATISLAVA/KOŠICE - Poriadne opitá vodička spôsobila vo štvrtok večer nehodu v obci Perín-Chym v okrese Košice-okolie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná žena na Forde S-MAX nafúkala 1,27 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,65 promile. Žena má navyše uložený zákaz jazdiť až do februára 2017. Zuzanu obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.


So zákazom jazdiť si sadol za volant v Košiciach-Šaci aj 24-ročný Zdeno. Tomu by 20-mesačný zákaz jazdiť uplynul v júli. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, mladý muž si vyslúžil obvinenia z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Vodička aj mladý vodič skončili v policajných celách, v prípade dokázania viny im hrozí až dvojročný trest.


Šoféra, ktorý pozabudol na dodržiavanie rýchlosti zastavili policajti vo štvrtok v obci Nacina Ves. Štyridsaťjedenročný vodič Seatu Altea nielenže prekročil rýchlosť v obci o 32 km/h, no pri dychovej skúške mu namerali 1,29 promile. Igora obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies