Chytili muža s drogami, autom vošiel do protismeru

NETKY.SK • 6 Október 2013, 16:00 • 2 min
Chytili muža s drogami, autom vošiel do protismeru

BRATISLAVA - Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky pristihli 36-ročného Bratislavčana Romana s drogami, pozornosť na seba upriamil svojou jazdou - s autom vošiel do protismeru.

slovakia

left justify in out

Policajti ho teda skontrolovali na čerpacej stanici na Dolnozemskej ulici v Bratislave. "Pre podozrenie z priestupku policajti vodiča predpísaným spôsobom skontrolovali, pričom počas kontroly jeden z členov hliadky spozoroval v odkladacích priečinkoch palubnej dosky vozidla zelenú sušenú rastlinu," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Policajti muža vyzvali k dobrovoľnému vydaniu vecí, pochádzajúcich z trestnej činnosti a ten tak urobil. Mal malú čiernu tašku s dvoma škatuľkami od magnéziových tabliet, priesvitné vrecko, zatavenú striekačku a vrecko z igelitu, všetko s obsahom bielej kryštalickej látky. "Vzhľadom na to, že vzniklo podozrenie, že ide v tomto prípade o drogy, policajti podozrivý materiál zaistili a zaslali na expertízne skúmanie," dodala hovorkyňa.

Predbežné výsledky potvrdili, že zaistený materiál je metamfetamín. Z celkového zaisteného množstva by bolo možné vyrobiť najmenej 430 obvykle jednorazových dávok drogy. Muža eskortovali do jednej z bratislavských nemocníc, aby zistili, či požil drogu. Ten sa však aj napriek poučeniu odmietol podrobiť odberu krvi a moču.  

Policajti mladíka obvinili a vyšetrovateľ spracoval pre prokurátora podnet k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. V súčasnosti sa nachádza v cele policajného zaistenia, kde zotrvá až do rozhodnutia súdu o jeho vzatí do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí 4 až 10 rokov za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies