Chytili muža, ktorý údajne kŕmil veveričku metamfetamínom

NETKY.SK • 29 Jún 2019, 07:37 • 2 min
Chytili muža, ktorý údajne kŕmil veveričku metamfetamínom

KILLEN - Americká polícia zadržala muža, ktorý údajne kŕmil veveričku metamfetamínom, aby bola agresívna. Kancelária šerifa z Limestone County na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter uviedla, že 35-ročného Mickeyho Paulka, ktorý obvinenia odmieta, chytili vo štvrtok v noci. Počas prenasledovania poškodil auto vyšetrovateľa.

slovakia

left justify in out

Muž minulý týždeň agentúre AP povedal, že sa plánoval prihlásiť na polícii. Úrady však uviedli, že ho zatkli po tom, ako ušiel z motelu na ukradnutej motorke.

Veveričku menom Deeznutz našli minulý týždeň v klietke pri razii v dome v meste Athens. Protidrogový zásah polícia vykonala po tom, ako ju upozornili na metamfetamínom kŕmenú, vycvičenú "útočnú veveričku".

 

obrazok

 

Jedného muža v dome zatkli a polícia uviedla, že zviera následne vypustili do voľnej prírody. Hovorca kancelárie šerifa povedal, že nebol žiaden bezpečný spôsob, ako by veveričku mohli podrobiť testom na prítomnosť metamfetamínu v tele.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona